top of page

Over ons

Van Oers Weijers Architecten BNA staat voor kwaliteit en creëert graag samen met u een omgeving waarin u zich prettig voelt. Van nieuwbouw tot renovatie. Van interieur tot verbouwing. Professioneel, met kennis en kunde, maar vooral ook betrokken en met oog voor detail.

Uw wensen, eisen en ideeën zijn het startsein voor onze creativiteit. In het uiteindelijke resultaat ziet u dit vertaald in een passend ontwerp. Dit zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Voor nu, maar zeker ook voor de langere termijn. Duurzaamheid is dan ook een vanzelfsprekend onderdeel in het totaalproces.

Ons dienstenpakket omvat advisering, vormgeving, technische uitwerking, inrichting en begeleiding. Een totaalaanpak heeft daarbij de voorkeur voor garantie op het beste resultaat.

Diensten

Van Oers Weijers Architecten BNA verricht voor u graag de volgende diensten: Het vervaardigen van bestemmingsplanstudies, ruimtelijke onderbouwingen en stedenbouwkundige ontwerpen, met bijbehorend programma. Het opstellen van een programma van eisen en wensen op gebouwniveau. De ruimtelijke vertaling daarvan in een ontwerp. Presentatie met behulp van handschetsen en computertechnieken. Het verrichten van haalbaarheidsstudies, het aanvragen van (voor)adviezen van Welstands- en Monumentencommissies en van omgevingsvergunningen (voorheen de bouwvergunning). Al het tekenwerk van ontwerp tot en met de uitvoering, inclusief detailleringen. Het vervaardigen van bestekken. Het opzetten en begeleiden van een aannemersselectie. Het bepalen en controleren van budgetten en begrotingen. De definitieve prijs- en contractvorming met bijbehorende stukken. Het begeleiden van de uitvoering, het verrichten van toezicht en het voeren van directie. Verder ontwerpen wij interieurs en meubels en adviseren wij op het gebied van kleur- en materiaalgebruik.

 

Opdrachtgevers

Een intensieve samenwerking en een heldere, open communicatie zijn onontbeerlijk om tot het beste resultaat te komen, bij de aangegeven dienstverlening. Wij danken de volgende partijen voor de mogelijkheden daartoe, het vertrouwen en de opdracht(en): Aannemersbedrijf A.M.J. op 't Hoog & Zn., Aarts & Co, Akkermans & Partners, American Dental Trading (ADT), Ballast Nedam Bouw, Basiq Dental, City Hotel, Coltex Retail Group, Deltastaal, Dopharma, Gemeente Boxtel, Gemeente Tilburg, GiesbersGroep, Heerkens Van Bavel Bouw, Heuvelpoort, Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Interpolis, Komar Vastgoed, M.J. van Riel, Mobion Group, Orion Projectontwikkeling, Petrol Industries, R.k.v.v. O.D.C., Sportinstituut P. Ooms, The Sting, Tilburgse woonstichting (Tiwos), Van Deursen Retail, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Van Zon Mode, Walco, Walloma, Witlox van den Boomen en gewaardeerde, particuliere opdrachtgevers.

KantoorFoto.png
bottom of page